Over mij

Mijn naam is Patrick Herzberg geboren in Rotterdam, maar opgegroeid in Hoogvliet, een deelgemeente van Rotterdam. Daar heb ik zo’n 20 jaar gewoond en daarna ongeveer 15 jaar in Leiderdorp. Sinds kort woon ik met mijn gezin in Koudekerk a/d Rijn. Een klein dorpje tussen Leiden en Alphen a/d Rijn.

profielFotograferen is een grote hobby geworden. Vroeger schoot ik elk rolletje die ik mee had tijdens vakantie vol. In 2014 besloot ik een spiegelreflexcamera te kopen en ben mij meer gaan verdiepen in de fotografie. Ik heb diverse workshops gevolgd, avondfotografie, architectuur, reisfotografie, straatfotografie en een workshop stockfoto’s voor de Nationale beeldbank. Bij die laatste sta ik ook ingeschreven met voornamelijk stedelijke foto’s uit Nederland.

Door de workshops werd mijn interesse in avondfotografie groter, maar ook landschappen fotograferen vind ik prachtig om te doen. In 2018 heb ik een cursus gevolgd waarin elke genre in de fotografie aanbod kwam, waaronder interieur fotografie.

Een genre die mooi te combineren is met natuurlijk en stedelijk landschap. Om een portfolio op te bouwen en ervaring op te doen voor interieurfotografie, heb ik een paar hotels benaderd om bij hun foto’s te maken zodat ik nu uw verblijf op de foto kan zetten.

Een selectie van mij fotowerk vindt je hier. Voor meer foto’s kun je terecht op mijn Facebook Pagina en Instagram.

Het is niet toegestaan mijn foto´s te gebruiken voor commerciële-of privédoeleinden zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.